Ζωοτροφές Αιτωλία

Επενδύουμε στην ποιότητα

Στο εργοστάσιο παραγωγής ζωοτροφών ‘’Αιτωλία’’, παράγουμε σύνθετες ζωοτροφές σε μορφή κόκκων για όλα τα παραγωγικά ζώα. Με επιλεγμένες πρώτες ύλες που παράγονται στον τόπο μας, με τον τελευταίας τεχνολογίας μηχανολογικό εξοπλισμό  και την προσθήκη των καλύτερων αγαθών της ελληνικής φύσης, δημιουργούμε άριστα ποιοτικά προϊόντα, γιατί θέλουμε οι πελάτες μας να ξέρουν τι ταϊζουν.

Παραγωγή με τον παραδοσιακό τρόπο

Όλες οι κύριες πρώτες ύλες όπως είναι το καλαμπόκι, το σιτάρι, το κριθάρι, η μηδική κ.α. προέρχονται κατ’ αποκλειστικότητα μόνο από τις καλλιεργούμενες εκτάσεις της περιοχής μας. Τα μίγματα συμπληρώνονται με τα απαραίτητα μικροϋλικά, βιταμίνες και ιχνοστοιχεία επιλεγμένα προσεκτικά από τους μεγαλύτερους ευρωπαϊκούς οίκους.

Με γνώση την παράδοση επιλέγουμε να εμπλουτίσουμε τα προϊόντα μας με τα καλύτερα αγαθά της ελληνικής φύσης, όπως τη ρίγανη, το θυμάρι και άλλα βότανα, αυξάνοντας την υψηλή διατροφική τους αξία και ιδιαιτερότητα.

Γιατί πάνω απ’όλα θέλουμε ο πελάτης μας να ξέρει τι ταΐζει.

Καλύπτουμε την διατροφή όλων των παραγωγικών ζώων. Στον κατάλογο των προϊόντων μας θα βρείτε τις ιδανικές προτάσεις για:

Πλήρεις Τροφές Αμνοεριφίων, Αιγοπροβάτων, Προβάτων βελτιωμένων φυλών, Βοοειδών, Χοίρων, Πτηνών, Κουνελιών, Αλόγων, Σαλιγκαριών, θηραμάτων καθώς και Συμπυκνώματα που συμπληρώνουν ιδανικά τις παραγόμενες ζωοτροφές του πελάτη.

Τα μίγματα και οι πρώτες ύλες αναλύονται στο ιδιόκτητο χημικό εργαστήριό μας και σε εργαστήρια συνεργαζόμενων πανεπιστημίων, εξασφαλίζοντας την υψηλή διατροφική αξία από την πρώτη ύλη μέχρι το τελικό προϊόν.

Τα προϊόντα μας θα τα βρείτε στα 10 καταστήματά μας και σε επιλεγμένους συνεργάτες. Για οποιαδήποτε πληροφορία, το επιστημονικό προσωπικό μας είναι πάντα στην διάθεσή σας.