Καλώς ορίσατε στον δικτυακό τόπο του Αγροτικού Συνεταιρισμού Μεσολογγίου–Ναυπακτίας ”η Ένωση”.

Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Μεσολογγίου-Ναυπακτίας ”η Ένωση” έχει μία παράδοση περισσότερο από 80 χρόνια στην περιοχή μας. Δημιουργήθηκε το 1925 ως Συνεταιρισμός Παραχελωϊτιδας και το 1935 ιδρύθηκε η Ένωση Γεωργικών Συνεταιρισμών Μεσολογγίου. Το 1975 ενσωμάτωσε την περιοχή Ναυπακτίας με την ονομασία Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Μεσολογγίου-Ναυπακτίας και τέλος το 2012 με τον νόμο 4015/2011 μετατράπηκε σε πρωτοβάθμιο συνεταιρισμό με την ονομασία Αγροτικός Συνεταιρισμός Μεσολογγίου-Ναυπακτίας ”Η Ένωση”.

Αριθμός Εθνικού Μητρώου Συνεταιρισμών του Α.Σ. Μεσολογγίου-Ναυπακτίας »Η Ένωση»: (0701020)

Η φιλοσοφία του Συνεταιρισμού και ο σκοπός του είναι μέσα από τις δραστηριότητες που αναπτύσσει, να προσδίδει αξία στην δουλειά και τον μόχθο των αγροτών, προσφέροντας τους προϊόντα και υπηρεσίες με υψηλή ποιότητα και ανταποδοτικό όφελος.

Αυτό που κάνει ξεχωριστό τον Συνεταιρισμό οτι έχει ξεκάθαρο σκοπό, που μπορεί να διατυπωθεί ως «υπάρχουμε για τους αγρότες» και ο σκοπός αυτός έχει γίνει βίωμα και τρόπος άσκησης οποιασδήποτε δραστηριότητας, όχι μόνο στα μέλη και τη Διοίκηση αλλά και σε όλους τους εργαζόμενους, μόνιμους και εποχιακούς. Επίσης ο Συνεταιρισμός έχει υιοθετήσει και εφαρμόζει μία απόλυτα σύγχρονη αντίληψη για τον τρόπο οργάνωσης και λειτουργίας που περιλαμβάνει παραγωγικές δραστηριότητες για προστιθέμενη αξία στα προϊόντα της, σύγχρονο εξοπλισμό με σημαντικές επενδύσεις τα τελευταία χρόνια, υιοθέτηση Συστημάτων Διασφάλισης Ποιότητας και Ασφάλειας Τροφίμων με όλες τις σχετικές πιστοποιήσεις και κυρίως στελέχωση με εξαίρετο προσωπικό, επιστημονικό και τεχνικό, που αξιοποιεί όλους τους διαθέσιμους πόρους του Συνεταιρισμού και προσδίδει αξία στο παραγόμενο έργο.

Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν :

Πάντα Μαζί!!

“Είμαστε πάντα δίπλα στον αγρότη, ακούμε τις ανάγκες του και του παρέχουμε τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες. Στόχος μας είναι να εξελισσόμαστε διαρκώς και να προσφέρουμε σύγχρονες και καινοτόμες υπηρεσίες, πάντα με άξονα τις πραγματικές ανάγκες των μελών μας και δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ, κάθε φορά που μας χρειάζονται.”

0%
Εργοστάσιο Τυποποίησης Επιτραπέζιας Ελιάς 'Καλαμών' - ''Αιτωλική Γη''
0%
Εκκοκκιστήριο Βάμβακος
0%
Εργοστάσιο Σύνθετων Ζωοτροφών 'Αιτωλία'
0%
Εμπορία Αγροτικών-Κτηνοτροφικών Εφοδίων & Μηχανημάτων
0%
Ξηραντήρια Αραβόσιτου & Δημητριακών καρπών
0%
Παροχής Υπηρεσίων
0%
Παραγωγή Ενέργειας

Γνωρίστε τα προιόντα μας

prod_elia.jpg
Προϊόντα ''Αιτωλική Γή''
Η ελιά καλαμών, ο ευλογημένος αυτός καρπός της Ελληνικής Γής, βρήκε στην ‘’αιτωλική Γή’’ τον ιδεώδη τόπο και τις άριστες συνθήκες για να αναπτύξει τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του, την γεύση και την υφή που την έχουν κάνει παγκόσμια γνωστή.
vlcsnap-2016-02-23-10h25m40s413.png
Ζωοτροφές Αιτωλία
Στο εργοστάσιο παραγωγής ζωοτροφών ‘’Αιτωλία’’, παράγουμε σύνθετες ζωοτροφές σε μορφή κόκκων για όλα τα παραγωγικά ζώα. Με επιλεγμένες πρώτες ύλες που παράγονται στον τόπο μας, με τον τελευταίας τεχνολογίας μηχανολογικό εξοπλισμό και την προσθήκη των καλύτερων αγαθών της ελληνικής φύσης (ρίγανη,..), δημιουργούμε άριστα ποιοτικά προϊόντα, γιατί θέλουμε οι πελάτες μας να ξέρουν τι ταϊζουν.
prod_vamvaki.jpg
Εκκοκκισμένο Βαμβάκι
Σύγχρονο εκκοκκιστήριο σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 14.000 m2 σε οικόπεδο 200 στρεμμάτων στο Δήμο Οινιαδών. Το Εκκοκκισμένο Βαμβάκι έχει πιστοποίηση C-CERT και κατά το πλείστον εξάγεται
cornfild-Αντίγραφο.jpg
Καλαμπόκι & Δημητριακά
Ο Συνεταιρισμός στα 2 ξηραντήρια που διαθέτει δυναμικότητας πάνω από 10.000 τόνους, συλλέγει και επεξεργάζεται το Καλαμπόκι και τους Δημητριακόυς καρπούς της καλλιεργούμενων εκτάσεων της περιοχής μας, τους οποίους χρησιμοποιεί για την παραγωγή σύνθετων ζωοτροφών 'αιτωλία' και πώληση ως Α ύλη ζωοτροφών.