Κατάλογος Προϊόντων

Τα προϊόντα μας καλύπτουν την διατροφή όλων των παραγωγικών ζώων. Στον κατάλογό μας θα βρείτε τις ιδανικές προτάσεις για:

  • Πλήρεις τροφές: Αμνοεριφίων, Αιγοπροβάτων, Προβάτων βελτιωμένων φυλών, Βοοειδών, Χοίρων, Πτηνών, Κουνελιών, Αλόγων, Σαλιγκαριών, θηραμάτων καθώς και
  • Συμπυκνώματα: που συμπληρώνουν ιδανικά τις παραγόμενες ζωοτροφές του πελάτη.

Δείτε ΕΔΩ τον Κατάλογο

Πρώτες ύλες

Οι κυριότερες πρώτες ύλες του εργοστασίου, όπως είναι το καλαμπόκι, κριθάρι, σιτάρι, βρώμη… προέρχονται σχεδόν εξολοκλήρου απο τις καλλιεργούμενες εκτάσεις της ευρύτερξς περιοχής του Δήμου Μεσολογγίου. Οι αναγκαίες βιταμίνες και ιχνοστοιχεία επιλέγονται προσεκτικά και αποκλειστικά από τους μεγαλύτερους ευρωπαϊκούς  οίκους.

Επιπλέον οι τροφές είναι εμπλουτισμένες με τα απαραίτητα στοιχεία απο βότανα (ρίγανη, θυμάρι, …) της Ελληνικής φυσης.

Ποιοτικός έλεγχος

Τα μίγματα και οι πρώτες ύλες αναλύονται στο ιδιόκτητο χημικό εργαστήριό μας και σε εργαστήρια συνεργαζόμενων πανεπιστημίων, εξασφαλίζοντας την υψηλή διατροφική αξία από την πρώτη ύλη μέχρι το τελικό προϊόν.

Συσκευασίες

Τα προϊόντα σύνθετων ζωοτροφών »αιτωλία» συσκευάζονται αποκλειστικά σε σάκους των 25 κιλών σύμφωνα με την ευρωπαϊκή νομοθεσία. Δύνεται η δυνατότητα επί παραγγελία η τοποθέτηση του προϊόντος σε μεγα-σάκους Big-Bags ή χύμα για παραλαβή από τα σιλό του εργοστασίου.

Τα προϊόντα μας θα τα βρείτε στα 8 καταστήματά μας, στα 3 κέντρα διανομής και σε επιλεγμένους πελάτες.