ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ

ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΜΑΣ

0%
Σύνθετες Ζωοτροφές Αιγοπροβάτων
0%
Σύνθετες Ζωοτροφές Βοοειδών
0%
Σύνθετες ζωοτροφές Πτηνών, Κουνελιών, Αλόγων, Χοιρινών
0%
Απλές Ζωοτροφές. Καλαμπόκι, Κριθάρι, Βρώμη κ.α.

Ανακαλύψτε το τρόπο λειτουργίας μας

Εγγυόμαστε την άριστη και εγγυημένη ποιότητα των προϊόντων μας, εξοπλίζοντας τις εγκαταστάσεις μας με τα τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα και διενεργώντας συνεχείς ελέγχους στις Α’ ύλες και τελικά προϊόντα.

Τα Μηχανήματα

Η μονάδα είναι εξοπλισμένη με μηχανήματα υψηλής τεχνολογίας προερχόμενα από τους πιο αξιόπιστους Ευρωπαίκούς οίκους (Skiold, Andritz, …). Ο μηχανολογικός και ηλεκτρολογικός εξοπλισμός ακολουθεί την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και αυτό επιβεβαιώνει την σιγουριά για παραγωγή άριστων προϊόντων.

Περισσότερα…

Τα καλύτερα υλικά

Για την παραγωγή χρησιμοποιούνται επί τον πλείστον Α’ ύλες δημητριακών καρπών προερχόμενες από τις καλλιεργούμενες εκτάσεις της περιοχής Μεσολογγίου. Οι τροφές είναι εμπλουτισμένες με τα απαραίτητα στοιχεία από βότανα (ρίγανη, θυμάρι, …) της Ελληνικής φύσης, καθώς και βιταμίνες και ιχνοστοιχεία από τους μεγαλύτερους ευρωπαϊκούς οίκους.

Περισσότερα…

Ποιοτικός Έλεγχος

Οι διαδικασίες παραγωγής και λειτουργίας της νέας μονάδας ακολουθούν τα πρότυπα ISO & HACCP. Τα μίγματα και οι πρώτες ύλες αναλύονται στο ιδιόκτητο χημικό εργαστήριό μας και σε εργαστήρια συνεργαζόμενων πανεπιστημίων, εξασφαλίζοντας την υψηλή διατροφική αξία από την πρώτη ύλη μέχρι το τελικό προϊόν.

Κατάλογος Προϊόντων

client14
client13
client12
client11
client10
client9
client8
Ενημερωθείτε

Προτάσεις Διατροφής

Οικόσιτες Όρνιθες Αυγοπαραγωγής

Οικόσιτες Όρνιθες Αυγοπαραγωγής

Τύποι ορνίθων αυγοπαραγωγής Οι όρνιθες αυγοπαραγωγής είναι υβρίδια που προέρχονται από το συνδυασμό διαφορετικών φυλών, με στόχο την υψηλή αυγοπαραγωγή, την καλή ποιότητα αυγού και την αντοχή. Έτσι διαμορφώνονται στην αγορά δύο γενικοί τύποι ορνίθων: Ο τύπος εντατικής εκτροφής, που συνήθως διατίθεται από λίγες πολυεθνικές εταιρείες (HyLine, Novogen, Hisex). Είναι οι όρνιθες που εκτρέφονται εντατικά

Read More
Οικόσιτο Κοτόπουλο Κρεοπαραγωγής

Οικόσιτο Κοτόπουλο Κρεοπαραγωγής

Τύποι κοτόπουλου κρεοπαραγωγής Τα κοτόπουλα κρεοπαραγωγής είναι υβρίδια που προέρχονται από το συνδυασμό διαφορετικών φυλών κοτόπουλου, με στόχο την ανάπτυξη, τη διαμόρφωση μυϊκών μαζών, τη μετατρεψιμότητα της τροφής και την αντοχή. Έτσι διαμορφώνονται στην αγορά δύο γενικοί τύποι κοτόπουλου: Ο τύπος ταχείας ανάπτυξης, που συνήθως διατίθεται από λίγες μεγάλες πολυεθνικές εταιρείες (Cobb, Ross, Hubbard). Είναι

Read More
Αιγοπροβατοτροφία – Διατροφή

Αιγοπροβατοτροφία – Διατροφή

ΑΙΓΟΠΡΟΒΑΤΟΤΡΟΦΙΑ-ΚΥΟΦΟΡΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ Φυσιολογικά χαρακτηριστικά αναπαραγωγής (κύκλος :17 ημέρες, οίστρος : 29 ώρες , ωορηξία : τέλος οίστρου , κυοφορία: 148 -153 ημέρες) Οι προβατίνες είναι ζώα εποχιακά πολύοιστρα. Αυτό σημαίνει ότι παρουσιάζουν οίστρο σε περίπτωση που δεν γονιμοποιηθούν κάθε 17 μέρες αλλά όχι σε όλη τη διάρκεια του έτους. Σε συνάρτηση με το γενετικό τους δυναμικό

Read More
Διατροφή Αιγοπροβάτων Περιγεννετικά

Διατροφή Αιγοπροβάτων Περιγεννετικά

Διατροφή Αιγοπροβάτων Περιγεννετικά και αμέσως μετά τον Τοκετό – Απογαλακτισμός Αμνοεριφίων Στόχος της διατροφής των αιγοπροβάτων είναι να εφοδιάσει το ζώο με όλα εκείνα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά που εξασφαλίζουν την υγεία και τη παραγωγικότητα του ζώου καθώς επίσης και να βελτιώσει τη ποιότητα των προϊόντων που παράγει το ζώο : το γάλα και το κρέας.

Read More
Έχουν πει για εμάς

Συνεργάτες

Τροφές αγοράζω απο τον Συνεταιρισμό και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Το προσωπικό του εργοστασίου είναι πάντα δίπλα μου και έχω την υποστήριξή τους σε ότι χρειάζομαι.

Το σημαντικότερο για εμένα είναι η συνεργασία μας. Δεν είμαι μόνο πελάτης τους, αλλά αγοράζουν από εμένα τα καλαμπόκια μου, τα οποία και χρησιμοποιούν στις ζωοτροφές τους. Εμπιστεύομαι τα προϊόντα τους γιατί ξέρω ότι οι κυριότερες πρώτες ύλες είναι από τον τόπο μου.

Πέτρας Σωκρατης
Σωκράτης ΠέτραΚτηνοτρόφος

Για την εκπαίδευση των Αλόγων, η οποία είναι πολύ απαιτητική, απαιτείται και πολύ καλή τροφή.

Η Ένωση έχει καταφέρει, με τα τοπικά προϊόντα τα οποία χρησιμοποιεί ως πρώτες ύλες, να έχει φτιάξει τροφές υψηλών προδιαγραφών, οι οποίες για εμάς φέρνουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Παρράς Γιάννης
Γιάννης ΠαρράςΕκπαιδευτής Αλόγων

Η συνεργασία με την Ένωση είναι πολύ καλή. Οι ζωοτροφές τους μπορώ να πω, είναι πάρα πολύ καλές και είμαι πολύ ικανοποιημένος από τις αποδόσεις.

Σε μικρό χρονικό διάστημα είδα μεγάλη διαφορά στα ζώα μου και κυρίως στα χοιρινά πάχυνσης που αντιμετωπίζαμε μεγάλο πρόβλημα.

Μεταξιώτης Γιώργος
Γιώργος ΜεταξιώτηςΕκτροφέας
client14
client13
client12
client11
client10
client9
client8